vrijdag 30 juli 2010

"things that aren't that bad"

Een drieluik, gemaakt voor een groepsexpo in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.
Is trouwens hartstikke te koop! Mooie full color prints, alleen of met z'n 3-en, ook verkrijgbaar in 'n speciaal ontworpen & handgemaakte lijst. Doen hoor, iedereen zal van u houden.

5 opmerkingen:

 1. I luvv!! 'Cats in the wash' wil ik op mijn badkamerdeur. Overigens opvallend 'oncynisch' voor jouw doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, scherp opgemerk, Soer! Ik heb dit drieluik speciaal moeten maken omdat niets in mijn portfolio echt voldeed aan de (zeer begrijpelijke) restricties van 't hospitaal. Daarom besloot ik om een paar onderwerpen uit te lichten waar ik altijd blij van word, in de hoop dat patiƫnten & aanhang zich daar misschien ook wat beter van gingen voelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was diep graven zeker? Vandaar die mollen (wahaha). Goed. Dus. Maar goed dat cabaret niet mijn hoofdberoep is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kind, ik zo zou ontzettend naar een cabaretvoorstelling van jou gaan! "Down in the Soer", "Soer works", "Geouwesoer" - de slechte pun-titels schrijven zichzelf.

  (de klankovereenkomst tussen "sewer" en jouw achternaam viel me nu pas in, trouwens. Ik ben jaloers.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, geweldig. Ik kan even niet kiezen welke ik moet gaan gebruiken. "Geouwesoer" en "Down in the Soer" gedeelde eerste plaats. Toch maar eens die columns gaan schrijven. Gewoon. Omdat de boektitel er al is.

  BeantwoordenVerwijderen