zaterdag 25 februari 2012

stippellijnen

boekpoes.
Ik zou deze parel wel integraal willen quoten. Maar dit is het web, en op het web moet het snel & snappy. Dus houd ik het bij deze waardevolle tips uit het hoofdstuk OVER ZELFBEVREDIGING.

Bij de strijd tegen de zelfbevrediging kunnen aan aantal dingen, waar je op letten moet, het je gemakkelijker maken.
Aangezien de fantasie├źn een belangrijke rol spelen bij de zelfbevrediging, moeten wij proberen deze fantasie├źn geen voedsel te geven door het lezen van zwoele romannetjes of prikkelende lectuur of het zien van romantische films, waarmee de geest van Jan Publiek tegenwoordig wordt vergiftigd.
Alles, wat de lichamelijke verlangens sterker kan maken, moet je proberen te ontwijken. Aan bepaalde, bijna primitieve dansen, zoals de cha-cha-cha en de twist, kun je maar beter niet meedoen.
Wanneer je ervoor zorgt vermoeid naar bed te gaan, zodat je gauw in slaap valt en direct op te staan als je wakker wordt, is de kans geringer dat je in verleiding komt. Waarschuwen moet ik nog tegen warme bedden met zachte matrassen en veel dekens, aangezien warmte de seksuele drift prikkelt.


Uit Stippellijnen in het seksuele leven voor meisjes van 13-18 jaar van Jhr. H. de Ranitz, arts. De schrijver is een jonkheer (Jhr.), wat de boel op een of andere manier nog perverser maakt. Gevonden door Wilma de Bock, verkregen via Boekwinkel Delft. Houzee!

2 opmerkingen:

  1. Cute cat. We had one that looked very similar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Cool! This one looks perpetually like she's wearing a Batman-mask. Adorable.

      Verwijderen